October 20, 2011

ILF....My favourites !

   Pošto se mnogi pitaju odakle meni ideja da napravim blog i odakle ja u tom svetu.. Evo da razjasnim. Ne sećam se od kada ali dugo već pratim sajtove koji su vezani za modu i modeling. I to je nešto što stvarno jako volim, i zbog toga sam najviše i došao na ideju da napravim blog. Što se blogova tiče, prvo sam pratio strane blogove. Prvi blog koji sam stalno pratio bio je The Blonde Salad by Chiara Ferragni koju i sada volim da gledam, ali nekako od kad pratim naše blogove, ona mi nije toliko zanimljiva. Više volim ono što je naše. Izdvojio sam par omiljenih blogova i o nekima ću reći par reći.
     Kao što vidite sve one imaju različiti stil, što se meni posebno sviđa!


        Ovo je Branislava Antonić devojka čiji blog ja obožavam!!! Njen style je divan i svaki je jedinstven i priča za sebe. Što se tiče Branislave, moram da Vam kažem jednu stvar. Sestra jedne moje dobre drugarice imala je koliko mi se čini apsolventsko veče i naravno kao i svi izbacila je slike na facebook-u. I sad sestra od frendice ima divnu stylish drugaricu, devojka u divnoj zelenoj GF Ferre haljini i prelepim Miss sixty cipelama! Već tada me je oduševila! Naravno, tada Branislavin blog nije ni postojao i kada sam je kasnije gledao, oduševio sam se i rekao: '' jao, pa to je ona divna devojka u zelenoj haljini što ima slike sa Majinom sestrom ''. I od tada njen blog redovno pratim, i svaki post mi je sve bolji! Ko još nije gledao Branislavin blog što mislim da je ne moguće, ako ste redovni na blogu, neka ga poseti jednim klikom na Divine World Fashion of Fashion...
Ovo je Zorana Jovanović. Od kad pratim naše blogove mislim da je ona jedna od prvih devojaka koje redovno pratim, i obožavam je!!! Vidi se da stvarno voli modu i da prati trendove, što mi se posebno sviđa. 
Da budem iskren Zorana i Branislava su mi možda omiljenje blogerke, nekako ih najviše volim i svaki njihov post me oduševi...
 Vanja je jedna od devojaka koja mene mnogo podseća na one koje možemo videti na Pariskim ulicama. Meni je divna, ne zna za Vas... Fashion and Style by Vanja
Tamara, devojka koja stvarno nema greške, sve je uvek super sklopljeno! 
     Bilo mi je stvarno teško da izaberem ovih 4. kombinacija, jer je stvarno odlična. Glam and glitter forever.

Ovo su 4. devojke o kojima sam odlučio da poviše pišem, naravno sve su odlične, ali sam odabrao četiri, da budem iskren najomiljenije! I sve su jako popularne, što je za pohvalu. Naravno posetite i ostale blogove:  AnjaBonjour....JRMy little fashion notebookFrashion by Marina i naravno Fashion world by Branislava ali njena slika nije mogla stati gora. 
I, da ne zaboravim, možete me pratiti i na facebook-u na stranici 21. century Vogue by S.
IIII uskoro moj prvi outfit post. Do sledećeg....Vaš S.

6 comments:

  1. Jooooj, pa ti si divan, divan!!! :)))
    Ne mogu da verujem da si me video i pre bloga!hehehe kako je svet mali!:D
    Samo da proverim, jel tvoja drugarica Marija Matejić?? :)))
    Veeeeeeliki pozdrav S.! :)))

    ReplyDelete
  2. Anonymous10/21/2011

    Jeste, Maja Matejić, divna osoba, stvarno!
    Jeste, video sam te pre bloga, na slikama, i bio sam stvarno prijatno iznenađen, plus je to bila zelena boja, moja omiljena!
    Veliki, pozdrav i tebi B. :-)

    ReplyDelete
  3. Super ideja za post!I ja nekako najvise volim nase blogerke:)A slazem se s tobom za Branislavu:)

    ReplyDelete
  4. Divno!!!! ;))
    Hvala što si me uvrstio sa ovako divnim devojkama :)

    ReplyDelete
  5. hej, Srdjane! Bas mi je drago da pratis blog, da ti se svidja, a jos draze sto sam se nasla sa ovako divnim devojkama u drustvu u tvom super postu! ;)
    pozdrav!

    ReplyDelete
  6. ja ovo ten sad vidim! stvarno sam guska!!! divan si, hvala puno :-*****

    ReplyDelete