November 27, 2011

Fashion Trends: Leopard Print

Što se tiče ANIMAL PRINTA, do skoro sam bio veliki protivnik toga! To mi je izgledalo užas! I prva asocijacija na animal print bila mi je zebra u kombinaciji sa pink bojom i tigrasti print, znate one helanke i to. Ko je uopšte izmislio te helanke? Jedan od najgorih trendova ikada... Mislim da se razumemo, ne mora da znači ni da ova dva printa mogu da izgledaju samo loše, mogu da izgledaju mnogo dobro, ali ja sam ih tako zapamtio, znate kako kažu: Prvi utisak je najbitniji... Što je istina u mnogim slučajevima. 
Nego da kažem nešto konkretno o printu o kojem pišem ovaj put... To mi je najomiljeniji ANIMAL PRINT, to je must have i ove i prethodne sezone, ja sam za to da tako i ostane, jer je nemoguće da neka devojka u poslednje dve godine nije imala makar neku malu stvarčicu sa leopart printom...Jedino, ako je stvarno protivnik bilo kakvog printa, ja znam mnogo slučajeve, i podržavam to, jer ne treba svi da nose ono što se nosi, u principu NOSIMO ONO ŠTO NAM SE SVIĐA! Inače što se tiče bilo kakvog printa, on je takođe mnogo zahtevan, mora mnogo da se pazi, jer samo jedna mala greška, može dovesti kombinaciju u propast...
Devojke, ne morate biti životinje da bi ponele animal print :-D 
Ako još uvek nemate nešto u ovom printu, obavezno nabavite neku ešarpu, suknju ili ako ništa drugo uradite nokte sa leopart printom...Što se tiče muške mode i leopard pritna, treba biti itekako smeo obući tako nešto... Neko ko je stvarno smeo  i ko to ume da iznese je fantastični Kanye West, može se slobodno reći ikona stila za nas muškarce...


Do sledećeg pisanja... Vaš S.

6 comments:

 1. Ovom postu moze da se prikljuci i jedan ANIMAL Bros!

  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=195398660544907&set=a.195398603878246.50832.125864770831630&type=3&theater

  Animal i zlato-fenomenalno i skroz je na granici kica ali je fenomenalno!!!

  ReplyDelete
 2. Retko vidjam devojke koje umeju da ponesu animal print a da ne izgleda kic i vulgarno!
  Esarpa, cipele i torba to jedino dolazi u obzir u mom slucaju kao detalj! :)

  Cmok S.

  ReplyDelete
 3. Moze leopard, ali samo malchice :) Kada ga ima previshe, nekako me podseca na '90 (i to onaj loshiji period istih...)

  :)

  ReplyDelete
 4. volim i nosim u zadnje vrijeme sve vise :)

  ReplyDelete
 5. Obozavam Animal print ali ne pretjerano :)
  xoxo
  Manja

  ReplyDelete
 6. Volim leopard print, kada se umereno dozira. Samo me mnogo nervira, sto su ove godine, sve devojke na ulici iste, sa leopard esarpama. Tako da sam moju pocela, nesvesno, sve redje da nosim.

  ReplyDelete