December 29, 2011

Moja 2011-a!

Inspiraciju za ovaj post našao sam na blogu Ko ne voli cipele ne voli ni ljude , koja je u svom postu prebrojavala svoje momente iz 2011. godine! Tako ću sada i ja.
Nadam se da se Jelena neće ljutiti na ukradenoj ideji, inače ja sam ovo planirao drugačije da uradim, međutim kada sam video njen post, pala mi je ideja da to bude sličan post. Nisam od onih koji će napisati post i ćutati, a iskopirati! Lakše mi je da kažem DA JESAM ISKOPIRAO! Malo sam se zapleo u ovom pisanju, ali nadam se da ćete me razumeti.
Što se tiče moje 2011. mogu slobodno reći da je  to za mene jedna lepa godina! Pregršt novih prijatelja, ideja..  Ovo je ustvari na neki način moja godina! Kao što većina zna ja sam rođen 1993. godine, što bi značilo da sam 28. februara napunio 18. godina! To nije mnogo stvari promenilo, sem te lične karte, koja služi malo čemu, jer i dalje radim stvari koje sam do tada.
Svakako godina kada sam ušao u ovaj divni svet- svet blogovanja.  Pronašao jako kreativne ljude, one koji me iznenađuju svakog dana. U novoj godini će se to siguran sam pretvoriti u nešto više. Jako sam zadovoljan. Neću da se bunim. Dugujem veliku zahvalnost ljudima koji su uvek tu za mene, jer da nije njih ja sigurno ne bih ovo pisao noćas, jer ništa na ovom svetu ne možemo sami, bar je to moje mišljenje.
Nego da se osvrenem malo i na modu; omiljeni trend 2011. godine po ko zna koji put ponavljam jeste color-block, ostaće i u narednoj siguran sam i tačka. 
 Da ne širim; sve u svemu jedna zanimljiva godina!
 Kakva je Vama bila ova godina?
P.S. Verujte mi da jedva čekam da uđem u 2012. To je istinski MOJA GODINA! 
Završavam jednu od najvažnijih stvari u žvotu-srednju školu, pripremanje za fax, polaganje prijemnog, upisivanje, i naravno selidba u novi grad-Beograd, omiljeni grad!
Samim tim sam za blog izdvojio malo mojih privatnih fotografija, onih iz 2011. Uživajte :-)














Želim svima Vama da se lepo provedete za novogodišnje praznike i da što lepše uđete u Novu Godinu, ako Vam ne budem pisao kasnije, pišemo sledeće godine! :-D
Evo jedna slika iz 2010. za kraj! Slaže sa sa ovom euforijom i praznicama, tako da nema veze što je iz 2010.
Srećni praznici! XOXO

Do sledećeg... Vaš S.

4 comments:

  1. Divno Srki <3 Bas sam se iznenadila ovim da se selis u Bg i mogu ti reci da mi je zaista drago... Zelim ti lep zavrsetak srednje i da upises fax koji zelis! :)

    Cmok :)

    ReplyDelete
  2. Nije ti bila loša godina, mogu ti reći. Ja sam isto napravila osvrt na svoju pre koji dan :) Trendi je to među blogerima, očito :D

    Neka 2012 bude još bolja :)

    ReplyDelete
  3. sledeca ce biti bolja nego ijedna do sad!

    ReplyDelete
  4. Sudeci po fantasticnim slikama mislim da ti je 2011 bila fenomenalna godina ali ja ti zelim jos bolju 2012!;)

    Jelena (glamfabchameleon.blogspot.com)

    ReplyDelete