February 25, 2012

Red color/Crvena boja!

Crvena je boja moći, samopouzdanja, ljubavi, strasti, požude... Ova boja je verovatno jedna od omiljenih za sve ljubitelje mode. Žena ce izgledati samouverenije, seksi i elegantno, ako na sebi ima makar jedan komad bilo koje nijanse crnvene boje. Ujedno je i ova boja simbol ljubavi, pa zato nije ni čudno što je svi toliko obožavamo.
Modni eksperti tvde da ova boja jednako dobro stoji plavušama, crnkama i brinetama, jer upravo u crvenoj boji izgledaju mnogo atraktivnije. Crvene komade odeće izmaštali su gotovo svi modni kreatori, neki su čak otišli toliko daleko da se modele od glave do pete obukli u crveno.
Engleska kraljica Meri, svima poznatija kao Krvava Meri, je na dan kada su je pogubili 1957. godine nosila crvenu haljinu. 
Čuveni kreator Christian Louboutin je prepoznatljiv po tome što kreira cipele sa crvenim đonom, koje su verovatno najseksipilnija i najženstvenija obuća na svetu.
Ukoliko niste neki ljubitelj ove boje, uvek se možete opredeliti za neki crveni detalj, na primer okvir naočara, šal, torba, rukavice, kapa... Crveni karmin i crveni lak su neizostavni detalj ina svakoj devojci! 









Sutra-outfit post!
Do sledećeg... Vaš S. 
XOXO

11 comments:

  1. Poslednja slika je savrsena! Crveno je jedna od mojih omiljenijih boja!

    ReplyDelete
  2. Ja bih dodao i Valentino - crveni imperator!

    http://style-trigger.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. CRVENA MI JE OMILJENA BOJA! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. i ove Jeffrey Campbell cipele su mi savrsenstvo!

      Delete
  4. VOlim crvenu boju u detaljima poput esarpe,crvenog laka na noktima,crvenih naocra,karmina,torbice,a leti mi je idealna kombinacija crveni sako i majca sa mornarskim prugama ( teget belim) i farke :-))

    ReplyDelete
  5. Vala, jesu! Ove crvene Lita...uh!

    ReplyDelete
  6. AMAZIIIINNNNNG blog!!!!!
    www.darkwingscity.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. jako volim da vidim, ali ne volim da nosim
    mislim da nemam nijednu bas crvenu stvar u ormaru :)

    ReplyDelete
  8. I love red. and Lovely pictures. A new post has come up on my blog. Hope you take a look. :) We can even follow each other.
    xx
    EstiloByGopika

    ReplyDelete