February 16, 2012

TV Fashion: Pretty Little Liars

Nakon nestanka večite manipulatorke Alison, serija prati život šesnaestogodišnjakinja- Arie, Spencer, Hanne i Emily- koje su u međuvremenu izgubile međusobni kontakt. To počinje da se menja kada im počnu da im stižu tajanstvene poruke od osobe koja se potpisuje 'A'. Vezane nekadašnjim prijateljstvom, devojke se ponovo okupljaju, iako svaka ima svoj razlog da ne otkrije nikom svoju tajnu. 
Svaka izgužvana cedulja, užasna poruka sa MSN-a i osvetoljubivi SMS koji dobiju, dokaz su da neko ima dovoljno materijala da ih sve žive sahrani – ali ko? I šta hoće od njih? Jedno je sigurno... njihovi slatki mali životi više nikada neće biti isti.   Najslađi osmesi kriju najmračnije tajne...  Ovo bi ukratko bilo upoznavanje sa serijom.
Svakako još jedna dobra strana ovih serije je to što možemo uživati u njihovim outfit postovima, koji stvarno nekada ostave bez teksta. 
Po čemu su još različite ove 4. devojke? Po tome što svaka od njih ima neki svoj stil i stvarno je svaka različita. Što je jako dobro!
Kako sam došao na ideju da napišem ovaj post?  Često mi se dešava da kada ne znam o čemu da pišem i kada mi ponestane inspiracije, a dešava se,  uđem na tumblr ili weheartit i mogu vam reći da stvarno deluje.... Da, Da... Pronađem slike koje mi  me inspirišu. Tako se desilo sa ovim. Našao sam neki divan profil na tumblr-u i odlučio da napišem temu TV Fashion. Svakako i nova rubrika na mom blogu. 

Aria
Coat: Elevenses at Anthropologie
Shoes: Jessica Simpson
Emily
Vest: JCrew
Jeans: J Brand
Boots: Steve Madden
Shirt: Mossimo
Hanna
Top: Rebecca Minkoff
Skirt: Bebe
Jacket: Bebe
Aria
Shirt: Bailey 44 at Nordstrom
Jeans: Tripp NYC
Shoes: Sam Edelman
Spencer
Shirt: Kimchi Blue at Urban Outfitters
Aria
Vest: Haute Hippie
Boots: Steve Madden
Jeans: Dollhouse
Shirt: Fluxus
Hanna
Lace Tank: Hanky Panky
Shirt: Ecote at Urban Outfitters
Skirt: Alexander Wang
Tights: Express
Aria
Dress: Parker
Jacket: Zara
Shoes: Guess
Hanna
Jacket: J Crew 
Shirt: Vintage 
Jeans: Joe’s 
Necklaces: Vintage
Aria
Tee Shirt: Hometown Heroes 
Vest: Vintage 
Cargos: Hei Hei 
Boots: Doc Martens
Hanna
Top: Michael Stars
Leggings: Trouve
Belt: BP
Kako vam se sviđa stil Emily, Spencer, Arie i Hanne?
Ovo je prvi deo.. Obećavam  da ću pisati još. Znam da ovog puta ima malo više Arie i Hanne, ali biće sledećeg puta Emily i Spencer više. Šta mislite o ovom postu, da li da nastavim da pišem ovako nešto?  
Do sledećeg... Vaš S.

9 comments:

  1. ja sam slaba na plavuse, pa mi se najvise svidja ova Hanna!:) nego,daj link za seriju! Zanima me, bas bas. i samo nastavi sa ovakvim postovima!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous2/16/2012

      Šaljem na face-u link za seriju :-)

      Delete
  2. Odlicnee su! Meni je Aria favorit! :) Salji i meni link! Definitivno nastavi sa ovakvim postovima! :)

    Kiss S ! :)

    ReplyDelete
  3. Ja sam prvo procitala sve knjige koje su mi se mnogo svidjele .. i onda sam cula da ce poceti serija i bila presrecnaaaa, medjutim serija uopste ne prati knjige (kao i uvijek) i nisam mnogo odusevljena. Ali pratim ih, i super se oblace :-)

    ReplyDelete
  4. aria ima po meni najbolji stil, meni najvise odgovara. inace ja sam ti kao prava tinejdzerka, bez obzira na 29 godina koliko imam, pratim seriju od kad se pojavila i to najvise zbog garderobe..a malo me podseca na seriju koja je isla kad sam bila mala twin peaks...

    ReplyDelete
  5. Odlicna ideja!!!
    Obozavam skupe americke serije u kojima su g;umice dobro obucene!!!

    Samo nastavi sa predlozima!
    Pozdrav :DDD

    ReplyDelete
  6. pa ne ynam ,ja ovo ne pratim hehe

    ReplyDelete
  7. E bas sam pre par dana pocela da gledam ovu seriju...izgleda mi super :))
    http://dictionaryoffashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Jedna od omiljenih serija! :D Bas je pratim! Obozavam kako se oblace! :D Svidja mi se sto se svaka oblaci na svoj nacin, odnosno svaka ima neki svoj fazon! :D

    ReplyDelete