April 13, 2012

Top outfits of the week

Predstvaljam Vam novu rubriku. Naziv sve kaže i mislim da je suvišno bilo šta govoriti. 
Ovde svrstavam 10. outfita u nedelji koji su lično mene oduševili. Ovo ću pisati jednom u nedelji, recimo petkom ili subotom. 
Za početak jedna od meni omiljenih blogerki Anabelle, sa bloga Viva Luxury . 
Ona je na pravi način pokazala kako nositi pastelne boje u kombinaciji sa crnom...
Branislava sa bloga Divine World često ume da me ostavi bez daha. Ovoga puta joj je to opet pošlo za rukom. 
 Svakako jedna od meni omiljenih blogerki je Zorana sa bloga Zorannah. U ovoj kombinaciji Zorana je htela da naglasi svoje plafe platforme, koje su odlične! I u tome je uspela. Iako ne nosi bele pantalone,  odlično joj stoje!
 Chiara sa bloga The Blonde Salad odavno nije meni omiljena blogerka. Ali sa vremena na vreme me i ona oduševi nekim svojim outfitom... 
Ovoga puta jedna kombinacija gde je bacila akcenat na zlatne detalje.
Sada jedna svetska a naša Tamara, sa bloga Glam and Glitter . Tamara je jedna od blogerki koje sam prve počeo da pratim, svakako i jedna od omiljenih. Svaki komad garderobe koji mi se svidi, posle nekog vremena vidim na Tamari. Tako i ovaj put sa cvetnim, pantalonama. Mislim da su to najlepše cvetne pantalone 2012 godine.
 Victoria sa bloga Style Lover i kombinacija koja svakako nije uobičajna. I svakako nešto što ne bi mogao svako da iznese, ali je ona u tome odlična!
Još jedna ''naša''. Anastasija sa bloga Butterfly Dreamer. Anastasiji koja ima nežne crte lica, odlično pristaju pastelne boje.

Madame de Rosa je blog koji sam skoro otkrio i mogu slobodno reći zadivio. 
Rosa je u ovom outfitu crnu boju razbila neon haljinom i u tome uspela.
FashionVibe, takođe jedna od meni omiljenih blogerki. Ovog puta je i ona u pastelinim bojama. Uspela je celu tu ''monotoniju'' da razbije šljokičastom torbicom.

Oni koji imaju profil na Chicisimo, od sada mogu pratiti moju sestru...
Do sledećeg.. Vaš S.

8 comments: