April 17, 2012

Where I am and What I'm doing?

Nije me bilo 4. dana i verujte mi meni igleda kao da je prošlo mesec dana. Ali, znajte  da sam radio korisne stvari za tih 4. dana. Svako ko me prati na twitteru, zna da sam u ponedeljak bio u ulozi MTV reportera. Kako? Zašto
Ne znam da li sam Vam nekada rekao ali nešto čim bih voleo da se bavim u budućnosti je novinarstvo. Na internetu je postojala prijava za drugu sezonu MTV reportera. Ja sam svoju priču prijavio i prošao. Svakako mislim da će mi ovo mnogo pomoći u daljem radu sa kamerama.  Tako da ćete imati prilike da me gledate na MTV-ju u ulozi reportera.
O mojoj priči još uvek ne bih da pričam-ali u nekom od narednih postova, kada emisija bude prikazana i kada budete bili u prilici da pogledate link sa videom... Jedva čekam da čujem Vaše utiske!
Emisija MTV reporteri se prikazuje svakog utorka i četvrtka od 14 h.
Ekipa televizije je odlična i mogu Vam reći da sam za svoj prvi susret sa kamerom odlično to odradio, mada ja mislim da uvek može bolje. Novinar koji mi je bio mentor mi je odlično pomogao u zadatku! Galeba, verujem, da svi znate, jedan od najpofesinalnih voditelja sa ovih prostora, po mom mišljenju. 
 Jedna sličica sa snimanja. Mada ja se ne vidim, ali se vidi odlični Galeb i kamermani.

Da se ipak ja vratim na moj blog.  Kao što znate ja završavam 4. godinu srednje škole i stvarno mi treba puno vremena da se organizujem, spremanje maturskog, prijemnog, matura i sve ostalo što ide uz to. Ali naravno da neću zapostaviti blog-daleko od toga! Čak-šta više, planiram da ga dignem na viši nivo. Pokušavaću da objavljujem post svakog dana. Što je stvarno malo teže. Ali tu su stalne rubrike koje će ići i dalje-da Vas podsetim:
  • Top outfits of the week/Najbolji autfiti u nedelji-to će ići svakog petka ili subote, zavisi kako se organizujem.
  • Outfit post-do sada se dešavalo da u nedelji ne objavim ni jedan post, ali od sada ćete svake nedelje biti u prilici da vidite po jedan. Mislim da je to dovoljno za početak.
  • Fashion Trends/Modni Trendovi
  • Style Star~TV Fashion~Street Style- što se te tri rubrike tiče jedna od njih će biti jednom u ndelji, svake nedelje po jedna recimo, nekada možda i dve.
  • ....and others. To će biti neki post koji nema svoju rubriku. 
 Kada prođe emisija MTV reporteri planiram još jednu rubriku,a to je VIDEO. Snimaću sebe i pričaću Vam šta sam radio tokom nedelje, da ne bih dužio u pisanju kao sada. 
Ne znam koliki ste ljubitelji videa, ali ja to obožavam.  To najbolje rade Zorana i Tamara i one su mi inspiracija u tome. 
Za kraj par slika slika koje su mene zanimljive. 
 Nadam se da Vas nisam izmorio ovim obimnim tekstom. 
Hvala svima koji me prate i koji vole da gledaju moj blog.
Do sledećeg... Vaš S. XX

9 comments:

  1. To je baš super, srećno u daljem radu:)

    ReplyDelete
  2. Svaka čest! :)
    Držim palčeve! :)

    ReplyDelete
  3. nadam se da cu upecati da pogledam :)

    ReplyDelete
  4. Ej, srecno...ja sam se jedno vreme bavila novinarstvom, ali ipak sam shvatila da ne zelim time da se bavim u buducnosti. U svakom slucaju, malo znanja i iz te oblasti nije na odmet :)
    http://dictionaryoffashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Anonymous4/17/2012

    srce moje :** A

    ReplyDelete
  6. Evo i ja da se pohvalim i pozelim ti srecu, radio sam skoro dve godine na radiju i lokalnoj televiziji, pores terena, imao sam svoju emisiju i vodio vremensku prognozu u vestima, odlicno iskustvo koje oduzima dosta vremena, mada ni blog nije drugaciji :-)

    ReplyDelete
  7. Jao bas kul za MTV! Treba sve probati! Lepo je i sto ti znas sta zelis, a tako si mlad..ja sam 10 godina starija, a jos uvek ne znam!

    ReplyDelete