July 18, 2012

Asimetrične suknje i haljine / Asymmetrical dresses and skirts

Nešto što je svakako zabeleženo kao trend ove sezone jesu svakako asimetrične haljine i suknje. Iako su kao ''povratak'' na veliku modnu scenu doživele pre nekoliko godina, ove godine su doživele svoj vrhunac. Nešto što je karakteristično i za ove haljine i suknje je to da su pozadi duže ( od ispod kolena, do zglobova ), dok su sa prednje strane kratke, tačnije iznad kolena. Još jedna od osnovnih karakterisika u vezi ovih haljina jeste to da su jako lagane, lepršave i udobne.Posebno za vreme tropskih temperatura. Ove suknje se najčešće nose uz jednobojunu majicu, jer tako najčešće ne dolazi ni do kakve greške. Uz odlične modne dodakte i cipele ove haljine i suknje možete nositi i u malo opuštenim i u svečanijim prilikama.
Sada možete videti kako to kombinuju ostale blogerke, i poznate devojke i one sa street style fotografija i pronaći inspiraciju  kako kombinovati vašu asimetričnu haljinu ili suknju.
Naravno ne bi to bilo da ne pomenem naše blogerke. Koje se svakako mogu svrtstati među ovim devojkama.
Zorana sa bloga Zorannah Fashion Corner je i ovaj komad odeće odlično ukombinovala kao i sve ostale do sada. 
Branislava sa bloga Divine World je i dalje ostala dosledna svom stilu. Ovu suknju je ukombinovala sa belom majicom. Crno-bela kombinacija je u retko kojim slučajevima promašaj. Branislava svakako nije pogrešila!
 Marija sa bloga My Little Fashion Notebook je na svom ''nesvakidašnjem'' venćanju nosila asimetričnu haljinu. Sve čestitke Mariji i ako ste na njenom blogu obavezno pogledajte fotografije sa venčanja, divne su.
Jedan od novijih meni svakako omiljenih blogova jeste fanstastičan blog koji vodi dvojac-Ines i Marko sa bloga IM Style. Ako ih još uvek ne pratite, mislim da je krajnje vreme da pregledate njihove outfite. 
Do sledećeg.
S.

6 comments:

 1. Odlican post, volim asimetricne suknje i haljine. Sta vise, i sama imam jedan post u kojoj nosim asimetricnu suknju. Pratim te :)

  http://fallforfall.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Odličan pregled i izbor postova, a na asimetrične suknje sam se i ja navukla :))!

  ReplyDelete
 3. I like this trend :) I'm following you now :)

  http://anna-and-klaudia.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. Anonymous8/08/2012

  bravo!

  ReplyDelete