November 22, 2012

Karneri kao simbol ženstvenosti. // Peplum.

Kada pomislimo na trendove koji se nose ove sezone jedan od trendova koji nam se vrte u glavi jesu karneri, iliti takozvani peplum trend. Nezaobilazan na poznatim damama, blogerkama i svim devojkama koje se  razumeju u modu. Ovaj trend zaista oslikava ono najlepše u jednoj ženi. Liniju dovodi do perfekije, ističe ono najlepše, jer je izuzetno zenstvenog kroja.
Kada se malo vratimo kroz istoriju mode vidimo da ovaj trend datira još od 1940. godine, dok se javlja kasnije 1970 u malo drugačijem obliku, i ove godine kada se ovaj trend vratio na velika vrata mode imamo prilike da uživamo u malo modernijim, svakako predivnim modelima.
Gledajući slike modnih revija znao sam već kada su kreatori plasirali ovaj trend da će to biti nešto što će dugo da se nosi. I zaista verujem da će biti tako!
 Poznate dame na raličite načine nose ovaj trend. Možete pogledati kako su samo neke od njih iznele ovaj trend...
Kao što sam pisao u postu o SVET Style-u i delu koji ja radim kao saradnik modne urednice i stilistkinje Vanje Pantin. Ovoga puta imate priliku prvi put na mom blogu da vidite kako sam ja uradio deo baš o peplum modelima.
Kao što vidite  uradio sam redizajn bloga. Ja sam jako zadovoljan i mislim da mi blog nikada nije bio lepši. Neke stare rubrike će se vratiti, a više o tome u narednom postu.

Do sledećeg... Srđan.

2 comments:

  1. Volim peplum - lepo i zenstveno. :)

    ReplyDelete
  2. obozavam ovo ;) ova jesen mi je definitivno u ovom stilu

    ReplyDelete