November 2, 2012

Mihano Momosa #LOVE Spring/Summer 2013

Pošto sam imao tu mogućnost da sve vreme budem u bekstejdžu fashion week-a, imao sam i tu privilegiju da vidim sve modele pre početka samih revija. Dok pišem post ispred mene stoji katalog, koji ostavlja bez daha. Katalog kreatora kome posvećujem ovaj post. MIHANO MOMOSA!
Katalog koji je rađen u New York-u, fotkala je fantastična Milena Rakočević- Dok glavnu ulogu u nošnji ovih fantastičnih modela imala je Đurđa Stojković, svetski top model! Ovo je zaista jedna od onih kolekcija koje istinski ostavljaju bez daha. Printovi na haljinama, ruže, tufnice, providno...Elegantno i sofisticirano!
Drugi deo posvećujem onom što smo svi posetioci ovogodišnjeg fashion week-a, imali prilike da vidimo. Ovo je za mene bio jedinstven i predivni show. Kako za gledanje isto tako i za slušanje. Dok budete gledali ove fotografije, više puta, kao ja, uđite na ovaj link, slušajte i biće vam sve jasno o čemu pričam, ovo je zaista bio i doživljaj i za slušanje. A, sada uživajte u fotografijama sa fashion week-a!
 Kada malo dublje pogledamo predivne haljine sa printom, videćemo i drugu stranu. A to bi značilo da se na haljini nalazi print muškarca i žene, iliti print roditelja poznatog kreatora.
Kako se vama dopada ova kolekcija?
Do sledećeg... Srđan.

3 comments:

  1. love it ! super fotke
    citamo se ;-)

    http://lifestylenotesbyaf.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. steta sto nisi stavio slike iz back stagea..te su uvek najzanimljivije..

    ReplyDelete
  3. Najdivnija kolekcija :)

    ReplyDelete