March 30, 2013

FOLLOW ME...

Dugo sam razmišljao o ovom postu i krajnje je vreme da ga izbacim. Radi se o tome da ću napisati sva mesta na kojima me možete pratiti (gledati šta pišem, koje slike pinujem i ostalo).

Weheartit ovo je jedna od ''društvenih'' (ako tako može da se nazove) mreža koju imam najduže od svih. Čini mi se i pre nego što sam otvorio svoj blog. Mesto sa pregršt fotografija, stalnih zanimljivosti, citata iz filmova, slika sa revija, street style fotografija i ostalih. Verujem da i vi delite isto oduševljenje ovim sajtom kao i ja. Ako ga nemate, krajnje je vreme da se pridružite! 
Mene možete pratiti klikom na weheartit, na početku teksta isto tako i klikom na fotografiju ispod. 

Tumblr je još jedan u nizu sajtova sa pričom u slikama. Meni omiljen. Na njemu možete sami uređivati svoj profil, birajući temu. Pregršt zanimljivih fotografija, gde ima svega, od igle do lokomotive, kao što bi naš narod rekao.
Mene možete pratiti klikom na tumblr, na početku teksta, i isto tako i klikom na fotografiju ispod.
Pinterest poslednji u nizu sa istom pričom. Mogu slobodno priznati da sam zavistan od istih sajtova. Kada je pinterest stupio, nije me toliko zainteresovao. Međutim, na njemu mi je najbolja preglednost i mogu praviti sam svoje albume, što mi izuzetno olakšava posao, kada radim neki trend ili individualno stil o nekome. 
 Mene možete pratiti klikom na pinterest, na početku teksta, i isto tako i klikom na fotografiju ispod.
  Twitter je moždadruštvena mreža na kojoj sam najaktivniji. Pisanu reč niko ne može da ti zabrani. Na njemu komentarišem bukvalno sve. Od stanja u zemlji, najnovijih vesti, estradnih ličnosti, pa sve do mode i muzike. Mesto koje je izuzetno urbanije od facebook-a. 
 Mene možete pratiti klikom na twitter, na početku teksta, i isto tako i klikom na fotografiju ispod.
 Facebook page, mesto na kome vam poželim dobro jutro i laku noć, dam po neki modni predlog i obavestim o novom postu. Like, like!
 Stranicu možete lajkovati klikom na facebook page, na početku teksta, i isto tako i klikom na fotografiju ispod.
 Instagram je postao deo moje svakodnevnice. Kada sam na telefonu, ''podrazumeva'' se da sam na instagramu, whatsappu, ili eventualno tvitujem. 
 Možete me pratiti klikom na instagram, na početku teksta, i isto tako i klikom na fotografiju ispod, ili pod nickname-om @srdjankolarevic
 Da li vi koristite neke od ovih mreža i na kojoj provodite najviše vremena?
Ako koristite bilo koju ostavite u komentaru link, svakako ću vas zapratiti. 

S. 

1 comment:

  1. JAO!
    KAD BIH ZNALA GDE SVE IMAM NALOGE...hahaha
    svaka cast sto si ih stavio na gomilu :)

    ReplyDelete