November 4, 2013

Lifestyle Serbia

U moru onih loših strana Srbije, koje nažalost u ovom momentu preovladavaju, u okviru Turističke organizacije Srbije, tri devojke potrudile su se, slobodno mogu reći na najbolji mogući način da prikažu sve onu lepšu stranu Srbije.
Kreatori ove divne kampanje su Slava Mićić Terzić, Ana Marija Popović i Jelena Karakaš koje su se  svojski potrudile da u moru onih ''mračnih'' strana Srbije , predstave one itekako lepe, zabavnije i urbanije sa ciljem da pokažu kako Srbija i njeni građani imaju puno toga da prikažu svetu. I zaista je tako!
Fantsastične fotografije, tačnije online razglednica koju možemo videti na sajtu je impresivna, i za takve fotografije zaslužna je sama Slava Mićić Terzić koje je i jedan od kreatora ovog projekta.
I mi samo možemo biti učesnici ove predivne kampanje koristeći hashtag #lifestyleserbia na bilo kojoj društvenoj mreži kada želimo da šerujemo fotografije  naših omiljenih mesta u Srbiji.
I da ne zaboravite da posetite SAJT LIFESTYLE.SERBIA

Do sledećeg posta...

3 comments:

  1. lijepe slike

    http://diary-of-shopaholic.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. ima fotki koje izgledaju kao da su radjene mobilnim telefonom,a ipak ima i onih FENOMENALNIH,kao sto je prva na primer. LIKE za ideju! Svakako znak da se lepe i kreativne stvari desavaju u Srbiji :)

    http://djordjebukvic1.blogspot.com/

    ReplyDelete