November 1, 2013

Top Fashion Blogger Homes

Na blogovima sem samih outfit postova možemo videti i apartmane u kojima žive... I zaista su zadivljujući. Kad sam tražio materijal za post nailazio sam na mnogo fanstastičnih, ali sam izdvojio one koji se meni najviše dopadaju.

photo by sea of shoes

Elin Kling
Elin stan je jedan od onih koje imamo prilike videti u novinama. Svaki detalj je savršeno uklopljen, malo je reći da sve ovo izgleda savršeno.


                                               
Style Scrapbook
Svi volimo taj pariški sjaj u stany Andy Torres u Amsterdamu.

Kayture
Devojka koja dolazi iz švajcarske i studira francuski jezik i književnost, Kristina Bazan je neko ko je u svom stilu itekako elegantan i pomalo šik. Monohomatički uređen stan sa ponekim detaljom kao što su ruže, čini da sve to izgleda glamurozno, kao i ona sama.
Song Of Style
Kada razmisljam uopšte o kućnom dekorisanju prva osoba koja mi padne na pamet jeste Aimee. Ona je više puta prikazivala svoj dom u raznim magazinima i verovatno je to razlog. Sa strane što je meni ona omiljena blogerka njen stan je savršen (slozižete se sa mnom!).
The Blonde Salad
Jedna od vodećih modnih blogerki današnjice Chiara Ferragni je neko ko stalno putuje i dom treba da joj bude mesto za relaksaciju i odmor. Ja mislim da je ona u svojoj nameri uspela da joj tako i izgleda dom (i garderober! :D) u Milanu!
Cupcakes and cashmire
S' obzirom da Emily živi sa partnerom meni se njihov stan jako dopada. Nekako mi je sve to nekako stilski ušuškano!Late Afternoon
Njen dom je baš kao i Liz sama! Klasičan nameštaj je učinila modernim, zanimljivim detaljima (poput jastuka) i još jednom opravdala onu staru - sve je u detaljima!

Lovely Pepa
Kada bih birao kako bi izgledala moja kuća, definitivno bi ličila na Pepinu, jer najviše odgovara mom trenutnom senzibilitetu. Natpis belim slovima na mint pozadini je doveo do savršenstva radnu sobu. Usotalom, pogledajte sami...

Nadam se da vam se dopada ovo što sam napisao i spremio.
Koji stan je vaš favorit?
U nekom od narednih ću prelistati i garderobere modnih blogerki.
A, do tada...

Uživajte,
Do sledećeg posta.
S...

4 comments: