October 3, 2014

THE BEST OUTFITS #PFW

Diktiranju novih modnih trendova i prikazivanje revija za predstojeću sezonu proleće-leto došao je kraj. I to u Parizu. Omiljenom gradu celebrity ličnosti i modnih sladokusaca. Na najposećenijem modnom događaju godine imali smo prilike da vidimo veliki broj ličnosti. Kako iz sveta mode, tako i iz Holivuda… Od modnih urednika i modela, pa sve do popularne rijaliti porodice Kardashian, koja je iz prvog reda podržavala Kendall Jenner, koja je ove godine defilovala na revijama poznatih modnih dizajnera.
Veliki broj njih izgleda kao da su sišli sa modne piste i njihov stil ne ostaje neprimećen. Oni su zvezde revija koji privlače naše poglede jadnako kao i bliceve fotoreportera. Osim samih pojavljivanja na revijama, možemo ih videti i uveče, na humanitarnim večerama, ili jednostavno žurki koju pravi neki poznati modni brend. Kada je u pitanju noć, dobro poznata reč koja se provlači jeste GLAMUR! 
Apsolutna dominacija brendova Chanel, Louis Wuitton, Givenchy, Miu Miu, Elie Saab, Balmain i mnogih drugih, obeležili su ovogodišnji fashion week, a ono što je zanimljivo jeste da je najpoznatija starleta Kim Kardashian ovoga puta pobrala sve simpatije modnih stručnjaka. Takođe i veliki broj svetskih faca baš ovog trenutka sjatio se u francusku prestonicu.
VI[E VIDITE NA SAJTU TRACARA.COM, A KLIKOM -->OVDE<-- DOVEŠĆE VAS PRAVO NA OVAJ POST!








Do sledećeg...

3 comments:

  1. Jedna je Kim Kardasian :) naj naj najjjjjboljaaa :)
    http://lamiastoria018.blogspot.com/2014/10/vasa-kosa-i-head-shoulders.html

    ReplyDelete
  2. Kimye, savrsen su par :)
    Olivia mi je i dalje najbolje stilizovana mlada zena, uvijek izgleda fenomenalno

    www.pwincipessa.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Jako su lepi outfiti :)


    http://dimi-cool.blogspot.com/

    ReplyDelete