January 18, 2012

90210- The next genaration

Ja sam od onih koji kada gledaju neku seriju stvarno se emotivno vezuju za nju! Tako se desilo i sa 90210, ne mogu da vam opišem koliko ja volim ovu seriju.
Radnja serije se vrti oko nekoliko tinejdž učenika koji pohađaju školu Zapadna Srednja Skola, gde Annie Wilson i Dixon Wilson dolaze. Njihov otac, Harry Wilson, se vraća iz Kanzasa u svoj dom iz mladosti, Beverlly Hills sa svojom porodicom, da bi brinuo o svojoj majci, nekadašnjoj glumici Tabitha Wilson, koja ima problema sa alkoholom. Annie i Dixon bore se sa prilagođavanjem svojih života na novu sredinu, pronalsakom novih prijatelja i želja njihovih roditelja. 90210 prati i živote likova originalne serije.
Tokom serije se pojavljuju i novi likovi Gulian Zinser, koja tumači Ivy, Trevor Donovan kao Teddy i Matt Lanter kao Liam, i oni su jako važni likovi za dalju radnju serije...
Svaki lik u seriji ima svoju priču i svaka je za sebe posebna, Moram da napomenem da je meni ovo omiljena američka serija, glumce obožavam!
Trenutno je snimnjeno 3. sezone, mada se u Americi trenutno prikazuje 4. Ja sam pogledao samo 10. epizoda 4. sezone! Mogu Vam reći da mnogo toga propuštate ako ne pogledate ovu tako dobru stvar!


Da li Vi gledate 90210? Ko vam je omiljeni lik?
- Meni je Naomi, obožavam je, takođe i najsmešniji lik!
Koju seriju Vi pratite i koja vam je omiljena?
Ako vas mrzi da skidate serije na OVOM!!! profilu imate sve serije po pristupačnim cenama, šalju na kućnu adresu! Tako da...
Do sledećeg... Vaš S.

6 comments:

 1. Anna Lynne McCord obozavam, prelepa mi je!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. I ja! I meni je prelepa. Slažemo se S. :-*

   Delete
 2. Ja ne gledaaaam ali cu morati da pocnem! :D

  ReplyDelete
 3. Navukla sam se na ovu seriju , stalno mi se menjaju likovi , ali po garderobi mi je mozda Adrijen najinteresantnija .
  Maja

  ReplyDelete
 4. hm,da li volim i gledam ovaj rimejk starog beverli hilsa ,nee....trebali su ga nazvati drugacije,jer nema nikakve veze s predhodnim,jos jedna ista nova dizni vrzija + novi trend tracare

  ReplyDelete
 5. I ja volim Naomi, preslatka mi je :)
  xx

  ReplyDelete