August 18, 2013

The September Issues 2013

Napokon...Stigli su i dugo očekivani septembarski brojevi omiljenih nam fashion & lifestyle magazina.  Kao što napomenuh dugo očekivani septembarski brojevi magazina koji oslikavaju promene modnih trendova, i godišnjih doba. Tako da su se septembarski brojevi pokazali kao najznačajniji u modnoj industriji, u jednoj godini. 
Ovde ću izvojiti neke od naslovnica koje su na mene ostavile najveći utisak, kao i one koje su me razočarale.
Kada se nalazite na više od jedne naslovnice u jednom meseci, onda mora da ste mnogo bitni u modnoj industriji. Ona je jedna od 4. osobe koja je uspela da dobije čak 2 (možda i više) naslovnica u mesecu koji nam dolazi. Ona je uspela da osvoji svet munjevitom brzinom kao što je onda uspela Kate Moss. I zaista joj polazi za rukom. Ovo je naslovnica američkog W magazina, na kom Cara izgleda neverovatno! Jednom rečju mene je osvojila! Druga naslovnica je idole ovoliko dobra, i urađena je za Vogue China.
Prelepa glumica Blake Lively je isto neko ko se nalazi na 2 naslovnice u septembru. Prva je za Elle China, kao što vidite ovde, a druga je za američko izdanje magazina Lucky.
Što se magazina Elle tiče, ona nosi predivnu kreaciju modne kuće Gucci, i izgleda podjednako dobro kao i haljina koju nosi!
 Naslovnicu magazina Vogue Australia  i Harpers Baazar Singapore. Britanska modna ikona Victoria Beckham i ovoga puta, nadmašila je moja očekivanja i izgleda očaravajuće.
Jedan od najlepših modela današnjice Doutzen Kroes je poslednja koja krasi 2. magazina u mesecu koji nam dolazi. Prvi je za Vogue China, dok drugi imate priliku da vidite-Vogue Nederland.Pastelne boje joj odlično pristaju i uspeli su da naprave još jednu naslovnicu o kojoj će se pričati!
Ne znam da li se slažete sa mnom, ali mislim da naslovnica koju krasi Kate Moss nikada ne može da bude loša.
Scarlett Johansson & Dolce Gabbana & Harper's Baazar Australia - O DA! 
Ruski model prelepa Natalia Vodianova i jedan od najbolje stilizovanih modela današnjice  krasi britanski Harper's Baazar. U Christian Dior topu i suknji, blagoj šminki i jarko crvenom karminu, sa providno plavim očima niko ne može izgledati loše. Zar ne?

Ovo su bile neke od naslovnica koje su na mene ostavile najjači utisak. A, naslovnica kojom sam se razočarao jeste naslovnica za američki Vogue. Mnogo više sam očekivao i od Jennifer Lawrence i od Anne Wintour. Ali nadam se da će sledeći broj biti makar za nijansu bolji, navijam za to!

Koja naslovnica je vaš favorit?

Do sledećeg... 
S.

1 comment: